Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina, praful de copt stins in prealabil in cateva picaturi de lamaie iar la urma uleiul, se coace in forma dreptunghiulara unsa cu ulei si tapetata cu faina 10-15 minute la 180-200 grade C; cand o scoatem fierbinte din cuptor o rulam intr-un prosop umed, dupa racire o derulam, o insiropam cu siropul de zahar la care am adaugat esenta de vanilie sau rom si o ungem cu 12 lingurite din cantitatea de frisca, o rulam din nou si o decoram cu restul de frisca la care am adaugat lingura de cacao. Acelasi lucru se poate face inlocuind frisca cu gem sau fructe din compot iar pe deasupra pudram cu zahar vanilat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise