rulada cu fructe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat:100 gr faina,8 oua,100 gr ciocolata cu lapte,150 gr zahar,
  • crema:200 gr frisca,150 gr fructe
  • glazura:200 gr ciocolata alba,100 gr zahar pudra,200 gr unt,4 linguri apa fiarta

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zahar.Se adauga faina si ciocolata rasa si se amesteca in continuare,la sfarsit se adauga si albusurile batute spuma si se amesteca usor.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit 15 min.Nu trebuie sa se coaca prea tare ca sa nu se rupa la rulare.Se rastoarna pe un prosop umezit sau pe hartie de copt presarata cu zahar.

Se amesteca fructele cu frisca batuta bine si se toarna peste blat,apoi se ruleaza.

Ciocolata se inmoaie in apa fierbinte,se adauga zaharul si se lasa sa fiarba pana se leaga bine.Se lada la racit,si cand e rece complet se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se imbraca rulada cu acesta crema,incrustand cu furculita o imitatie de scoarta de copac.Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise