Rulada cu mere si budinca de vanilie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • Umplutura:
  • 6 mere
  • scortisoara
  • 4 linguri zahar
  • un plic budinca vanilie
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri zahar

Mod de preparare

Mai intai dam merele pe razatoare si le calim cu zaharul si scortisoara pana nu mai sunt zemoase.

Facem budinca din praful din plic 400 ml lapte si 2 linguri de zahar conform indicatiilor de pe plic.

Batem spuma cele 4 albusuri cu un praf de sare, adaugam zaharul si batem pana se topeste. Adaugam galbenusurile si faina amestacand usor. Turnam copozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit. Coacem cca 20 minute.

Scoatem blatul pe un prosop umed si rulam. Lasam cateva minute, apoi intindem blatul si punem alternativ un rand de mere unul de budinca, apoi rulam.

Servim rulada pudrata cu zahar vanilat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise