Rulada cu nuca de cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foi
  • 500g biscuiti de cacaoua
  • 100 ml apa
  • 100g zahar
  • 3 linguri cacaoa
  • esenta de rom
  • Crema
  • 1pachet unt
  • 100g zahar pudra
  • 100g nuca de cocos
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Foile

Se razuiesc biscuiti sau se dau prin masina de tocat, Din 100ml apa , 100g zahar si 3 linguri de cacaoa se fierbe un sirop in care vom adauga esenta dupa gust.

Siropul se toarna peste biscuiti razuiti, amestecul rezultat se imparte in doua si se intinde pe doua folii pentru alimente.

Crema

1 pachet de unt se freaca cu 100g zahar pudra si apoi se adauga 100g nuca de cocos si zahar vanilat. Crema se imparte in doua si se intinde pe cele 2 foi. Se ruleaza strans in folie si se pune la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise