Rulada cu nuca de cocos si cacao

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru foaie: 200 ml. lapte
  • 50 gr. cacao
  • 5 linguri de zahar
  • 400-500 gr. biscuiti cu cacao. Pentru crema: un pachet de unt
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 5 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Foile: Se fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana dau in clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga biscuitii dati prin masina, amestecand bine pana se omogenizeaza. Se lasa compozitia sa se raceasca, apoi se intinde pe o folie de celofan.

Se taie felii

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise