Rulada cu nutella

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 60g faina
  • 60g amidon
  • 90g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • Pt crema:
  • 200g nutella
  • 200g mascarpone

Mod de preparare

Mixam bine ouale cu zaharul pana se dubleaza volumul

Amestecam faina cu amidonul si praful de copt,adaugam coaja de lamaie,incorporam compozitia de oua amestecand cu o lingura de lemn;

Turnam compozitia intr-o tava patrata unsa si tapetatata cu hartie si introducem in cuptorul cald 180°C timp de 12-15 minute;Controlam cuptorul!

Separat nutella o amestecam cu mascarpone si radem ciocolata pt decor;

Rasturnam blatul pe un prosop umed si rulam cu totul,lasand sa se raceasca bine!

Derulam blatul umplem cu crema de nutella,rulam ungem pe deasupra cu restul de crema ramasa,decoram cu ciocolata si dupa racirea completa servim!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise