Rulada cu nutella

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 60g faina
  • 60g amidon
  • 90g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • Pt crema:
  • 200g nutella
  • 200g mascarpone

Mod de preparare

Mixam bine ouale cu zaharul pana se dubleaza volumul

Amestecam faina cu amidonul si praful de copt,adaugam coaja de lamaie,incorporam compozitia de oua amestecand cu o lingura de lemn;

Turnam compozitia intr-o tava patrata unsa si tapetatata cu hartie si introducem in cuptorul cald 180°C timp de 12-15 minute;Controlam cuptorul!

Separat nutella o amestecam cu mascarpone si radem ciocolata pt decor;

Rasturnam blatul pe un prosop umed si rulam cu totul,lasand sa se raceasca bine!

Derulam blatul umplem cu crema de nutella,rulam ungem pe deasupra cu restul de crema ramasa,decoram cu ciocolata si dupa racirea completa servim!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise