Rulada cu prune uscate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg muschi de porc
  • 1/2kg prune uscate, fara samburi
  • condimente dupa placere

Mod de preparare

Muschiul il tai si il bati ca pentru snitel.Condimentezi. Pe unul din capetele lungi ale foii de carne pregatite, se asaza un rand de prune uscate. Se ruleaza,se asaza in tava si se da la cuptor pana se rumeneste.Tai felii, dupa ce se raceste. Este un aperitiv delicios.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise