Rulada cu sos de rosii

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 100 g vin alb
  • 2 cepe
  • 100 g kaiser
  • 1 ardei gras
  • 200 g suc de rosii
  • 250 g rosii decojite
  • ulei
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea astfel incat sa se obtina o felie groasa de 1 cm. Se bate si se condimenteaza cu sare si piper. Se stropeste cu vin si se lasa la rece 10-15 minute. Se caleste ceapa si kaiserul taiat feliute. Se adauga ardeiul si rosiile taiate cubulete. Se lasa sa fiarba inabusit pana scade sosul si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune aceasta compozitie pe felia de carne si se ruleaza. Se leaga cu ata si se prajeste in ulei. Se pune rulada prajita intr-un vas termorezistent. Se adauga 3-4 linguri de apa si se coace in cuptorul incins, 30-40 minute. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se desfac atele si se pune sucul de rosii cu usturoiul pisat cu sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise