Rulada cu spanac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450g spanac
  • 200g piept de pui
  • 250g surimi
  • 5 oua
  • 1 iaurt mare degresat
  • 5 linguri tarite de ovaz
  • sare
  • piper
  • turmeric (dupa gust)

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu ouale si se adauga restul ingredientelor. Pieptul de pui se taie bucatele mici, iar la sfirsit se adauga surimi care au fost taiati in trei. Se amesteca incet ca sa nu se desfaca surimi. Se pune totul in tava de chec pe hirtie de copt si se da la cuptor la foc potrivit cca. 40 de minute. Se poate folosi si ca aperitiv si ca fel principal cu o garnitura de orez, dar se poate pune si la pachetul pentru serviciu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise