Rulada de ananas

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat:
  • 5 oua
  • 15 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 80 g amidon
  • umplutura si ornat:
  • 150 g gem de ananas
  • 1 plic praf de budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 250 g unt
  • 2 linguri rom
  • 150 ml frisca
  • drajeuri

Mod de preparare

Cupturul se incinge la 200 grade c.S e separa ouale. Se bat albusurile cu zahar si zahar vanilat. Se inglobraza pe rind galbenusurile, apoi faina si praful de copt si amidon. Se coace 15 min pe o tava cu hirtie, se rastoarna pe un prosop umed si se desprinde hirtia. Blatul se uge cu gem si se ruleaza pe latura lunga. Se amesteca praful de budinca si 5 linguri de lapte. Se da la fiert restul de lapte cu zahar; se inglobeaza masa de budinca si se da la fier. Se raceste. Se bate untul si se inglobeaza treptat budinca, apoi romul. Se deruleaza blatul si se unge cu crema. Se ruleaza si se acopera cu frisca si f=drajeuri.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise