RULADA DE BISCUITI CU CREMA DE COCOS

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr. biscuiti cu cacao
  • 200 ml lapte
  • 200 gr. unt
  • 100 gr. nuca de cocos
  • 8 linguri zahar pudra
  • 2 pliculete de vanilie

Mod de preparare

Se sfarama biscuitii bine-bine si se adauga laptele treptat, se amesteca pana se face ca si un aluat. Separat untul se freaca spuma cu zaharul pudra si vanilia apoi se adauga nuca de cocos.

Aluatul de biscuti se imparte in 2 parti, deoarece vor iesi 2 rulade, la fel si crema de cocos. Pe o bucata de folie alimentara de 40/40cm se intinde ca o foaie cu facaletul jumatate din cantitatea de biscuiti. peste foaia de biscuti intindem si jumatate de crema. Se ruleaza cu grija ajutandu-ne de folia alimentara. se strange bine la capete si se da la frigider pentru 24h. La fel se procedeaza si cu cealalta bucata. se taie felii groase de grosimea degetului iar marginile le dam prin nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise