Rulada de carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg muschi de porc
  • 200 g cascaval feliat
  • 1 ou
  • condimente
  • 50 ml ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Bati muschiul de porc,pana obtii o foaie subtire.Bati ouale, adaugi condimentele. Ungi foaia de carne cu oul.Asezi cascavalul felie langa felie peste carnea data cu ou, presari cu patrunel. Rulezi,invelesti in folie de aluminiu, asezi in tava si dai la cuptor pentru aproximativ o ora.

Scoti folia, lasi sa se raceasca si tai felii.Este un aperitiv aspectuos si foarte gustos

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise