Calesti ceapa in ulei, adaugi carnea tocata,condimentezi,lasi sa scada zeama lasata de carne. Lasi sa se raceasca,adaugi 3 oua, condimentele, painea, mai dai o data pe masina de carne sau pe robot.Adaugi pateul de ficat. Asezi o jumatate din compozitie in tava de chec unsa cu ulei, tapetata cu faina,(eu am acoperit fundul tavii cu o clatita),peste care intinzi un strat de ciuperci amestecate cu un ou.Lasi cateva linguri de ciuperci.Adaugi restul de carne, asterni ciupercile ramase, presari verdeata, dai la cuptor pentru o jumatate de ora(incerci cu o scobitoare)Scoti din tava, lasi sa se raceasca, tai felii si mananci cu placere
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise