Rulada de carne cu hrean

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Se foloseste carne cu os ca pentru racitura
  • - 1/2 kg carne de porc
  • - 1/2 kg carne de vitel
  • - o ceapa
  • - un morcov
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - 2-3 radacini de hrean
  • - 12 pachet de unt
  • - zeama de lamaie
  • - 1/2 linguita zahar
  • - condimente

Mod de preparare

- Se pune la fiert carnea cu tot cu os, se spumuieste, se adauga legumele,foi de dafin,sare, piper si se lasa la fiert pana se desprinde carnea de os (La presiune intr-o ora e fiarta suficient)

- Se lasa la racit doar cat sa se poata dezosa. Dai carnea pe masina, 2 felii de paine muiate in supa,condimentezi,o framanti bine,adaugi foarte putina supa,si cateva cubulete de morcov, 2 oua.

- Intinzi pe o planseta acoperita cu ceofan, sub forma dreptunghiulara. Compozitia trebuie sa fie calduta pentru a se lucra bine.

- In prealabil ai pregatit umplutura: hreanul ras pe razatoarea mica, amestecat cu zaharul, foarte putina zeama de lamaie, untul.

- Intinzi crema peste foaia de carne.apoi rulezi in lungul foii. Invelesti cu celofan si dupa ce s-a racit o dai la rece. Se taie dupa cateva ore.

Este un aperitiv gustos

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise