Rulada de casa cu dulceata sau gem

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 grame de zahar pudra + ce se pune pe rulada
  • 3 linguri de apa
  • 200 grame faina
  • un plic de praf de copt
  • dulceata sau gem(dupa gusturi)

Mod de preparare

Se pun intr-un vas mai mare ouale zaharul pudre si apa si se bat cu mixerul la viteza mare.

Se da mixerul la viteza mica si se adauga faina presarata cate putin si praful de copt dupa ce le adaugati dati mixerul iar la viteza mare.

Intr-o tava se pune hartie de copt si se pune aluatul in strat de un centimetru grosimesi se pune in cuptor pana se face aurie.

Se pune pe un prosop de bucatarie curat presarat cu zahar pudra se ruleaza si se lasa sa se odihneasca.

Se desface si se da cu mult gem sau dulceata , se ruleaza si se da cu zahar pudra. POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise