Rulada de casa cu dulceata sau gem

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 grame de zahar pudra + ce se pune pe rulada
  • 3 linguri de apa
  • 200 grame faina
  • un plic de praf de copt
  • dulceata sau gem(dupa gusturi)

Mod de preparare

Se pun intr-un vas mai mare ouale zaharul pudre si apa si se bat cu mixerul la viteza mare.

Se da mixerul la viteza mica si se adauga faina presarata cate putin si praful de copt dupa ce le adaugati dati mixerul iar la viteza mare.

Intr-o tava se pune hartie de copt si se pune aluatul in strat de un centimetru grosimesi se pune in cuptor pana se face aurie.

Se pune pe un prosop de bucatarie curat presarat cu zahar pudra se ruleaza si se lasa sa se odihneasca.

Se desface si se da cu mult gem sau dulceata , se ruleaza si se da cu zahar pudra. POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise