Rulada de cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1/2 pachet margarina (125 g)
  • - o cana lapte (250 ml)
  • - o cana faina
  • - 4 oua
  • - 250 g cascaval
  • - 200 g smantana
  • - 1/2 lingurita sare

Mod de preparare

Margarina si laptele se pun la fiert. Se adauga sare. Dupa ce margarina s-a topit se ia de pe foc si se adauga faina.Dupa omogenizare se incorporeaza pe rand cele 4 oua.

Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.

Se niveleaza compozitia cu o lingura umezita si se da la cuptor pana marginile foii devin maroniu-deschis (aprox. 25 min, la foc potrivit). Dupa coacere se rastoarna pe un prosop umed, se ruleaza si se lasa 5 -10 minute in prosop.

Se deruleaza, se indeparteaza prosopul si se unge foaia cu smantana dupa care se presara cascavalul ras.

Se ruleaza din nou, se unge cu smantana si se da din nou la cuptor aprox. 10 minute (pt. topirea casului).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise