Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 ml ulei
  • 4 cepe
  • 200 g hrisca
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2-3 linguri zarzavat de la borcan (sau proaspat)
  • sare, piper, foaie de dafin, cimbru,
  • 1-2 linguri pasta de tomate sau suc de rosii(dupa gust)
  • 2 linguri faina de grau

Mod de preparare

- Calim ceapa tocata marunt, adaugam hrisca pentru 10 minute,dupa ce a fost muiata 20 min in apa calda,apoi ciupercile feliate,oparite 10 minute.

- Lasam sa se caleasca impreuna, cam 10 minute.

- Condimentam, adaugam faina.

- Asezam in tava acoperita cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pentru 1/2 ora. Servim cu garnitura preferata.

Noi am servit cu salata (verde, ceapa, spanac), sos de usturoi si salata de sfecla, fiecare dupa placere.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise