Rulada de ciuperci cu hrisca (de post)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 ml ulei
  • 4 cepe
  • 200 g hrisca
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2-3 linguri zarzavat de la borcan (sau proaspat)
  • sare, piper, foaie de dafin, cimbru,
  • 1-2 linguri pasta de tomate sau suc de rosii(dupa gust)
  • 2 linguri faina de grau

Mod de preparare

- Calim ceapa tocata marunt, adaugam hrisca pentru 10 minute,dupa ce a fost muiata 20 min in apa calda,apoi ciupercile feliate,oparite 10 minute.

- Lasam sa se caleasca impreuna, cam 10 minute.

- Condimentam, adaugam faina.

- Asezam in tava acoperita cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pentru 1/2 ora. Servim cu garnitura preferata.

Noi am servit cu salata (verde, ceapa, spanac), sos de usturoi si salata de sfecla, fiecare dupa placere.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise