Rulada de ficatei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ai nevoie de 600-700 gr ficatei
  • 4 oua
  • 4 ling ulei
  • 4 ling faina
  • un praf de sare
  • 2 cepe
  • 50 gr masline

Mod de preparare

Cum procedam: se bat albusele spuma, adaugi galbenusele frecate cu ulei si faina pusa in ploaie.

Amesteci lejer, ca sa nu se lase albusurile. Intinzi compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si deasupra presaram masline taiate feliute. Se coace si se rastoarna pe un prosop umed si o rulam. O lasam sa se raceasca.

Prajim ceapa cu ficateii cu ulei sare si piper. Dupa ce s-au prajit ii lasam sa se raceasca, dupa care ii dam pe masina de tocat carne.

Intinzi aceasta pasta pe foaie si o rulam. Se da la rece si pe urma o taiem feliute. E o delicatesa. Spor la treaba si pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise