Cum procedam: se bat albusele spuma, adaugi galbenusele frecate cu ulei si faina pusa in ploaie.
Amesteci lejer, ca sa nu se lase albusurile. Intinzi compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si deasupra presaram masline taiate feliute. Se coace si se rastoarna pe un prosop umed si o rulam. O lasam sa se raceasca.
Prajim ceapa cu ficateii cu ulei sare si piper. Dupa ce s-au prajit ii lasam sa se raceasca, dupa care ii dam pe masina de tocat carne.
Intinzi aceasta pasta pe foaie si o rulam. Se da la rece si pe urma o taiem feliute. E o delicatesa. Spor la treaba si pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise