Rulada de mamaliga cu branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mamaliga
  • 250g branza de burduf
  • unt
  • hartie pergament

Mod de preparare

Hartia se unge cu putin unt topit, peste ea se intinde un strat de mamaliga, deasupra se aranjeaza uniform branza, dupa care se ruleaza mamaliga in hartie. Se lasa cateva minute, pana se topeste branza din interior, dupa care se serveste taiata felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise