Rulada de mamaliga umpluta cu branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • malai 250gr; branza de burduf 300gr; ciuperci 300 gr; marar; piper
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • ulei .

Mod de preparare

Intr-un ceaun, se face mamaliga din faina de malai dupa reteta traditionala, apoi se intinde cit mai subtire pe o folie de aluminiu. Ciupercile se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Ceapa se taie rondele cit mai mici. Se amesteca brinza cu ciupercile,ceapa verde si mararul si se asezoneaza cu putin piper. Compozitia se rastoarna peste mamaliguta calda . Se ruleaza cu grija in folie si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, o putem taia rondele mici sau mai mari . SPER SA VA IASA ! POFTA BUNA !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise