Rulada de napolitane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 foi de napolitane
  • 200 gr margarina
  • 200 gr zahar pudra
  • 250 gr biscuiti macinati
  • 4 galbenusuri
  • stafide
  • nuca macinata
  • cacao
  • rahat
  • esenta de rom.

Mod de preparare

Se aseaza foile de napolitane pe cate un prosop de bucatarie (bineinteles curat) udat cu apa si stors bine pentru a se inmuia foile care nu se pot altfel rula.Se prepara crema:se freaca margarina cu zaharul,se adauga pe rand galbenusurile,apoi biscitii macinati si putina esenta de rom.Se imparte in doua,se adauga in prima parte stafide si nuca macinata,se intinde pe foaia de napolitana,se pune cea de a doua foaie si partea cealalta de crema in care se adauga cacao si rahat.Se ruleaza usor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise