Rulada de omleta cu sunca si cascaval

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua, 100 g cascaval, 1 ardei gras rosu (gogosar), 80 g sunca de Praga, 50 g parmezan ras, 1/4 l de lapte, 25 g unt, 1 lingura ulei de floarea soarelui, sare, piper.
  • (pentru 6 persoane)

Mod de preparare

Curatati ardeiul de seminte si de nervuri, taiati-l fasii subtiri si lasati-l sa se caleasca in uleiul incins pana ce se inmoaie. Adaugati sare cat este pe foc. Bateti ouale si adaugati parmezanul ras, sare si piper. Puneti untul sa se incinga intr-o tigaie mai mare si turnati ouale, stratul fiind subtire. Lasati omleta sa se-nchege (la foc mic), amestecand, apoi intoarceti-o pe partea cealalta. Puneti deasupra fasii fine de sunca si cascaval si ardeiul calit, rulati omleta, acoperiti tigaia cu un capac si lasati-o inca 10 minute pe foc foarte mic, intorcand-o din cand in cand. Se serveste taiata felii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise