Rulada de ou si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet aluat frantuzesc
  • 4 oua fierte tari
  • 200g brinza galbena, rasa
  • 2 linguri frisca neindulcita
  • 1ou crud (albusul separat de galbenus)
  • 250g sunca fiarta taiata felii subtiri
  • 1 lingura lapte praf
  • patrunjel, marar, frunze de telina, din fiecare o lingurita, tocate.

Mod de preparare

Se amesteca ierburile cu frisca si brinza rasa. Foaia de aluat frantuzesc se unge cu albusul batut spuma si se pune sunca taiata felii subtiri. Deasupra se pun ierburile cu frisca si brinza rasa. Se pun ouale fierte in sir. Se ruleaza, se pune rulada in tava unsa cu unt, se unge cu galbenus amestecat cu lapte praf. Se da 25 min la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise