Rulada de ou si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet aluat frantuzesc
  • 4 oua fierte tari
  • 200g brinza galbena, rasa
  • 2 linguri frisca neindulcita
  • 1ou crud (albusul separat de galbenus)
  • 250g sunca fiarta taiata felii subtiri
  • 1 lingura lapte praf
  • patrunjel, marar, frunze de telina, din fiecare o lingurita, tocate.

Mod de preparare

Se amesteca ierburile cu frisca si brinza rasa. Foaia de aluat frantuzesc se unge cu albusul batut spuma si se pune sunca taiata felii subtiri. Deasupra se pun ierburile cu frisca si brinza rasa. Se pun ouale fierte in sir. Se ruleaza, se pune rulada in tava unsa cu unt, se unge cu galbenus amestecat cu lapte praf. Se da 25 min la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise