Rulada de pasare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de pasare pui/curcan/gasca - piept de preferinta
  • 3 oua
  • 200 g branza Feta
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 andiva
  • 100 g unt
  • magheran,oregano,cimbru,coriandru,sare,marar
  • 1 pachet foi de placinta

Mod de preparare

Carnea de pui se toaca marunt sau se taie fasii si se condimenteaza.

Legumele se taie marunt.Se amesteca cu branza si unt, cu ouale batute spuma si carnea de pasare. Se ung foile de placinta si se pune aceasta umplutura apoi foile se ruleaza si rulada se da la cuptor pana se rumeneste. Umplutura se pune la cate trei foi de placinta ca sa fie mai rezistenta. Se serveste calda cu iaurt deasupra.optional

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise