Rulada de porc cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 Kg muschi de porc
  • -2 piepturi de pui
  • -4 cepe
  • -3 linguri de unt
  • - maghiran,rozmarin,piper,sare

Mod de preparare

Speli carnea de porc,apoi o tai cu cutitul si o desfaci ca pe o foaie.Bati carnea cu ciocanul de snitele,apoi presari toate condimentele din belsug,pui si putina sare,rulezi si prinzi cu scobitori.Bati si carnea de pui ca pentru snitele,o ungi cu putin ulei,pui ceapa tocata,rulezi si legi ruladele obtinute cu o sfoara de bumbac.Asezi apoi toata carnea intr-un vas acoperit si o lasi la rece de seara pana dimineata.A doua zi,desfaci muschiul de porc,il scuturi putin numai cat sa indepartezi o parte din stratul de condimente,il ungi cu unt,desfaci si cureti bine carnea de pui de ceapa,o asezi peste cea de porc,rulezi si legi cu sfoara.Asezi rulada intr-o tava unsa cu unt,torni o ceasca de apa,presari sare si piper dupa gust si o dai la cuptor pentru 1 ora.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise