Rulada de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2piept de pui
  • 300gr cascaval
  • 3 oua
  • sare
  • piper marar
  • patrunjel

Mod de preparare

Se intinde pe o plansha pieptul de pui se despica in asa fel incat sa iasa ca o paturase bate putin cu ciocanul de bucatarie,se condimenteaza,inte timp bati ouale impreuna cu verdeturile si le pui la prajit, dupa ce sau racit le adaugi peste pieptul intins prsari cascavalul ras sau felii,il rulezi,si dupa il mai inpachtezi in folie de aluminiu si il dai la cuptor

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise