rulada de pui invelita in bacon

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 6 pulpe pui dezosate
  • 500 g bacon feliat
  • morcov
  • fistic
  • stafide
  • masline fara samburi
  • piept de pui
  • sare si piper.

Mod de preparare

se ia fiecare pulpa, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se umple cu piept de pui taiat fasii si cu diferita umpluturi( masline pe morcov, fistic, stafide). Pe o folie de aluminiu se pune ulei de masline, se aseaza baconul (felie langa felie) si rulada din pulpa. Se ruleaza foarte strans si se pun la fiert 30 de minute.Dupa ce au fiert se scot din folia de aluminiu, se pun pe o tava si se introduc la cuptor cca 20 min . Se pot servi calde sau reci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise