Rulada de somon cu urda si salata de andive

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g file de somon afumat
  • 300g urda proaspata
  • 4 fire ceapa verde
  • 500g andive
  • 1 lamaie
  • 100ml ulei de masline
  • 1 lrg.marar
  • 1 lingurita rasa de chimen
  • sare si piper

Mod de preparare

Amestecati intr-un castron urda cu ceapa taiata marunt, adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, 3-4 linguri de ulei, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust. Omogenizti bine compozitia. Intindeti amestecul de urda pe fileurile de peste si rulati. Taiati rondele potrivite ca marime. Se curata si spala andivele, apoi se stropesc cu un amestec facut din uleiul ramas, zeama de lamaie, marar tocat, sare si piper. Serviti rulada se somon cu salata de andive si rondele de paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise