RULADA DE SPANAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr.faina
  • 100 gr.unt
  • 200ml lapte
  • 300 gr. spanac oparit si scurs
  • 4 oua
  • 200 gr.brinza proaspata
  • 100 gr.telemea
  • 100 gr.parmezan sau cascaval
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se topeste untul, se adauga faina, laptele, iar, dupa ce se leaga, spanacul. Se ia de pe foc si se lasa la racit, dupa care se adauga galbenusurile, iar la urma albusurile batute spuma, sare si piper.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se coace aprox. 25 minute. Dupa aceea se pune intr-un prosop umed si se ruleaza.

Crema: brinza proaspata se paseaza si se amestecacu telemeaua rasa si parmezanul, se adauga ardeiul gras taiat cubulete si condimente dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise