RULADA DIN BRANZA DE VACI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 1/2 pachet unt
  • 2-3 linguri nuci macinate
  • 5 catei de usturoi
  • 1/2 lamaie(sucul)
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 lingura marar verde tocat
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Branza se fraca cu untul bine, adaugam nucile, usturoiul dat prin presa, potrivim de sare si piper. Amestecam totul f. bine, adaugam sucul de lamaie si verdeata, omogenizam bine, asezam compozitia pe o foaie de celofan si rulam. Se pune rulada in frigider si se pastreaza 7-8 ore la rece, dupa care se taie felii si se consuma. Se poate folosi si la platouri, alaturi de aperitive.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise