RULADA DIN BRANZA DE VACI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 1/2 pachet unt
  • 2-3 linguri nuci macinate
  • 5 catei de usturoi
  • 1/2 lamaie(sucul)
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 lingura marar verde tocat
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Branza se fraca cu untul bine, adaugam nucile, usturoiul dat prin presa, potrivim de sare si piper. Amestecam totul f. bine, adaugam sucul de lamaie si verdeata, omogenizam bine, asezam compozitia pe o foaie de celofan si rulam. Se pune rulada in frigider si se pastreaza 7-8 ore la rece, dupa care se taie felii si se consuma. Se poate folosi si la platouri, alaturi de aperitive.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise