Rulada din carne tocata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne tocata(eu am pus de porc)
  • 2 inimi de porc fierte
  • 3 oua
  • 1 legatura mica de ceapa verde
  • condimente dupa gust: delikat,patrunjel proaspat,marar proaspat,piper alb macinat,nucsoara
  • Pentru umplutura:
  • 2 linguri mustar
  • 10 felii subtiri de bacon
  • 4-5 oua fierte
  • 50 ml vin alb sec

Mod de preparare

Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam bine, intindem aluatul astfel format si-l ungem cu mustar, asezam feliile de bacon si in mijloc ouale fierte, rulam cu grija. Ruloul il asezam pe o folie de aluminiu uns cu putina margarina/unt il infasuram si-l bagam la cuptor preincalzit la 200* pt 30 min, dupa timpul asta desfacem folia de-o parte si-l stropim cu vin, il mai lasam la cuptor pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise