Rulada din ficatei de pui si paine

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 6 felii de paine
  • 2 cepe
  • 100 g costita de porc
  • sare,piper, enibahar, cimbru
  • 4 oua
  • 100 ml supa de pui sau de legume
  • 50 ml ulei
  • o cutie cu pate de ficat

Mod de preparare

Calim ceapa tocata marunt, cat sa devina aurie.Adaugam ficateii spalati,curatati si bine scursi de apa.Imediat ce se intareste putin ficatul, dam deoparte,lasam sa se raceasca.

Intre timp taiem cuburi de paine, pe care le muiem in supa amestecata cu ouale batute spuma.

Incorporam painea cu ficatul, pateul de ficat de pui,condimentam si asezam in tava de chec unsa cu unt sau pe hartie de copt.Dam la cuptor pana se rumeneste.

Se serveste ca garnitura, alaturi de friptura, sau ca aperitiv.

PS: daca nu avem supa,adaugam putin ulei la oua ca sa sporim compozitia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise