Rulada din omleta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1/2 ardei gras rosu si verde
  • un morcov mic
  • 2 fire patrunjel
  • sare
  • piper
  • o lingura de ulei

Mod de preparare

Un mic dejun gustos si aspectuos.

Spargem ouale intr-un castron condimentam cu sare si piper si le batem bine cu telul .

Adaugam ardeiul,morcovul , patrunjelul tocat si amestecam .

Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu ulei.Micsoram flacara si turnam cam 70 % din compozitie.

Cand omleta se desprinde de pe peretii tigaii, rulam din partea dreapta ajutati de o spatula pana la jumatate si o tragem catre margine.

Turnam restul compozitiei in partea libera a tigaii ,astfel incat cele doua sa se imbine.

Rulam omleta cand se prajeste si o scoatem pe un platou.Cand se racoreste o portionam si o servim. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise