RULADA DIN OMLETE

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 oua;
  • 2 linguri de bulion;
  • 2 fire de ceapa verde;
  • 1 legatura patrunjel sau marar;
  • 150 grame cascaval;
  • 1/2 lingurita boia iute sau dulce;
  • 150 grame unt;
  • 100 ml ulei masline;
  • sare,piper.

Mod de preparare

Se pregatesc trei castroane,in fiecare se sparg cate 4 oua,peste care se pune sare si piper,dupa gust;

Toate ouale se bat bine,dupa care in primul castron se pune bulionul si boiaua,in al doilea ceapa si mararul/patrunjelul taiate marunt,iar in al treilea jumatate din cantitatea de cascaval ras;

Se amesteca bine pentru a se omogeniza compozitia,dupa care se prajeste fiecare omleta,pe o parte si pe cealalta, intr-o tigaie cu 50 grame unt,avand grija sa nu se rupa(se pot intoarce cu o farfurie platou,cei initiati stiu cum);

Dupa prajire,pe fiecare omleta se presara cascaval ras din cel ramas,punandu-se una peste cealalta;

Rulam cu grija omletele strans intr-o folie de aluminiu sau hartie pentru copt si le dam la rece pentru 2 ore;

In momentul servirii se taie felii in diagonala,care se aseaza pe platou,cu legume crude de sezon drept salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise