1 Se desface pieptul de pe gaina cu tot cu piele, se aranjeaza pe masa si se bate putin cat sa se moaie carnea.
2 Se presara cu sare si piper.
3 Se acopera cu un strat de clatite facute din cele 4 oua batute cu un pic de sare.
4 Se presara cu cascaval ras si se pune ardeiul taiat fasii pe marginea de la care incepem sa rulam carnea.
5 Se ruleaza, se inveleste intr-o bucata de pelicula ca pe o clatita si se leaga cu o ata rezistenta de jur imprejur.
6 Se pune rulada intr-un vas oval daca aveti e perfect si se acopera cu apa, se fierbe cu capac 2~2,30 ore, depinde de carne, daca e de casa fierbe mai mult, daca de la magazin, mai putin.
7 Dupa ce a fiert se scoate rulada si se pune sub o greutate sa se scurga tot lichidul care e in surplus din ea pentru 6 ore, pana se raceste carnea bine, apoi se scoate din pelicula.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise