Rulada din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sunca presata feliata
  • cascaval feliat
  • castravete acru
  • gogosar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar
  • pesmet
  • faina
  • 2-3 oua

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe din doua, se presara sare, piper, se unge cu mustar, peste care se pune sunca presata feliata, cascavalul feliatcastravetele si gogosarul taiati felii. Se ruleaza ca sarmalele, din loc in loc se prind scobitori. Se da prin faina, apoi prin ou batut si prin pesmet.

Se incinge uleiul bine la foc potrivit si se prajeste ruloul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise