Rulada din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sunca presata feliata
  • cascaval feliat
  • castravete acru
  • gogosar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • mustar
  • pesmet
  • faina
  • 2-3 oua

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe din doua, se presara sare, piper, se unge cu mustar, peste care se pune sunca presata feliata, cascavalul feliatcastravetele si gogosarul taiati felii. Se ruleaza ca sarmalele, din loc in loc se prind scobitori. Se da prin faina, apoi prin ou batut si prin pesmet.

Se incinge uleiul bine la foc potrivit si se prajeste ruloul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise