Rulada fierbinte cu branza si busuioc

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 10 persoane): 60 g unt moale,
  • 1/3 ceasca parmezan (cascaval) ras,
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 1 lingura busuioc tocat,
  • 2 baghete.

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 210gr.. Se pun intr-un bol untul, cascavalul, pasta de rosii si busuiocul si se freaca bine, pana ce devin ca o pasta.

Se taie baghetele felii groase de 1,5 cm (dar fara sa se desprinda complet), astfel ca partea de jos sa ramana intacta, se unge un strat de pasta intre felii si se preseaza painea ca sa revina la forma initiala.

Se infasoara bagheta in folie de aluminiu, se coace 10 minute in cuptorul incins, se desface folia si se mai lasa painea circa 5 minute la cuptor, ca sa devina crocanta. Atentie: Baghetele pot fi taiate si unse cu cateva ore inainte si se dau la cuptor inainte de a le servi. Sau pot fi congelate si pastrate in jur de doua luni.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise