Rulada Iulia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blatul: 6 oua, 150 gr miere, 30 gr cacao, 1 plic zahar vanilat, 80 gr faina si 1/2 dintr'un plic de praf de copt.
  • Crema: 100 gr unt, 150 gr zahar pudra, 3 galbenusuri, 2 linguri ness, 50 gr cacao, 50 gr alune prajite.
  • Glazura: 200 gr zahar pudra, 3 linguri cacao, 3 linguri ulei si trei linguri apa fierbinte.

Mod de preparare

Pentru blat se freaca galbenusurile cu mierea, praful de cop si zaharul vanilat, dupa care de adauga treptat cacao, faina si albusurile batute spuma. Se pune intr-o tava unsa bine cu margarina sau unt si tapetata cu faina.(Atentie nu prea multa faina)

Merge foarte bine cu un pic de frisca, dar mancata cu grija: este foarte grea, dar este un deliciu!

Cozonac cu nuca, fructe confiate si ciocolata

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise