Rulada mozaic din carne tocata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne de vita sau vitel
  • 1 ou
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita usturoi pisat
  • 2 felii franzela
  • 2 linguri ulei (preferabil ulei de masline)
  • cimbru
  • tarhon
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Dai carnea de 2-3 ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi amesteci carnea tocata cu oul, zeama de usturoi, cimbru, tarhon si patrunjel verde tocat.

Framanti bine si stropesti cu putina apa calda, sa se lege bine. Cureti si speli morcovul, il tai felii pe care le fierbi in apa cu sare. Cureti si speli cartofii, ii tai cubulete si ii fierbi separat. Adaugi cuburile de cartofi in compozitia de rulada si amesteci usor, sa nu se sfarame cartofii. Intinzi compozitia pe o folie de aluminiu si asezi feliile de morcov la mijloc, apoi ii dai forma de rulada, strangand folia.

Pui rulada intr-o tava cu ulei si cateva linguri de apa calda, apoi dai tava la cuptor, la foc potrivit. Ai grija sa fie bine patrunsa, dar sa se rumeneasca doar putin.

Se serveste rece, ca aperitiv, sau calda, ca fel principal la masa, cu garnitura de legume si salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise