Rulada simpla de carne

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g de porc
  • 300 g carne de vita(ambele sorturi tocate)
  • 100 g paine veche de 1-2 zile
  • 100 lapte
  • 2 oua crude
  • 1 ceapa
  • piper
  • sare
  • 1 lingura patrunjel verde tocat marunt
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Inmuiem painea in lapte, apoi stoarcem, dupa care ingredientele de mai sus in afara de ulei si pesmet se omogenizeaza bine intrun vas. Ungem o tava de chec cu ulei, presaram cu pesmet, punem compozitia omogenizata in tava, ungem rulada cu albus batut cu o lingura de apa si coacem la foc potrivit. Se serveste calda cu sos de rosii sau sos alb. Se poate servi si rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise