rulou din carne tocata de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ceapa
  • oua
  • patrunjel verde
  • morcovi
  • pastarnac si patrunjel radacina
  • piper
  • smantana
  • faina
  • prapur de porc
  • ulei
  • supa de oase

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, piper, oua, sare si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in doua , se asaza peste bucata de prapur si se ruleaza. Ruloul obtinut se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge ruloul cu ulei si pe el se asaza felii de morcovi, pastarnac si patrunjel radacina apoi se introduce la cuptor. Ruloul fript se scoate pe un platou se lasa sa se raceasca si se portioneaza. Sosul se prepara in 50 ml de ulei , in care se adauga faina dizolvata in apa rece, supa de oase, smantana si sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise