RULOURI CU ANDIVE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Andive mijlocii
  • felii de sunca taiate mai subtiri
  • cascaval pentru ras pe deasupra
  • sare
  • piper si bucatele de unt.

Mod de preparare

Se oparesc andivele curatate, in apa cu sare, si se taie in doua pe lung. Fiecare bucata se ruleaza intr-o felie de sunca, fixand ruloul la mijloc cu o scobitoare.

Se aseaza rulourile intr-un vas de Yena uns cu unt, se presara peste ele cascaval ras, sare, piper, bucatele de unt si se da la cuptorul incins 15-20 min.

Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise