Rulouri cu chirizo si gogosar rosu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de gogosari rosu, copt sau murat
  • 6 felii subtiri de chiosizo
  • o mina de frunze de rucola
  • o mina de brinza de capra

Mod de preparare

Pe feliile de gogosar pune cite una de chiorizo, una de brinza si frunze de rucola.

Ruleaza continutul si prinde-le cu cite o scobitoare la capete. Taie-le in doua ca sa obtii mai multe rulouri

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise