Rulouri cu ciuperci

Rulouri cu ciuperci. Tocam ghebele marunt şi le prajim pentru 10 minute aproximativ, atat cat sa se rumeneasca usor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ghebe
  • 2 fire de cepă verde
  • 4 foi de placintă
  • 200 gr caşcaval
  • 2 ouă mari
  • 2 linguri cu smântână

Mod de preparare

Tocăm ghebele mărunt şi le prăjim pentru 10 minute aproximativ, atât cât să se rumenească uşor.

Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu un ou bătut spumă.

Presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval şi ceapa verde tocată mărunt.

Adăugăm ghebele rumenite şi caşcavalul rămas.

Rulăm foile de plăcintă cu grijă. Le ungem deasupra cu un ou amestecat cu cele 2 linguri cu smântână.

Opţional, feliem ruloul din loc în loc, la distanţă egală

Se coace până ce se rumeneşte frumos. Se servesc la pachet, la scoala, la drum, oriunde sunt minunate! Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise