rulouri cu crema de vanilie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o foaietaj ,gen cremsnit
  • o budinca de vanilie
  • 150g margarina rama maestro
  • zahar vanilat
  • si un ou

Mod de preparare

se taie foaiaetaj in fasi subtiri si se suleaza pe formaele de rulouri

se ung cu ou deasupra si se coc 20-25 min

se scot si se umplu cu crema de vanilie

preparare crema vanilie

se face bundinca conform instructiunilor de pe pachet si dupa ce am luat-o de pe foc punem margarina taiata cubulete si amestecam usor pana se incorporeaza bine

se umplu rulourile si se pudreaza

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise