Rulouri cu somon

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 g somon afumat;
  • -400 g cremă de brânză Louis D'or;
  • -1 legătură ceapă verde;
  • -suc de la 1/2 lămâie;
  • -30 g iaurt de băut Boni;
  • -sare, piper.

Mod de preparare

Crema de branza se amesteca impreuna cu sucul de lamaie, iaurtul, sarea si piperul. Fileurile de somon se aseaza pe un platou si, cu ajutorul unei linguri, se pune o cantitate moderata din amestecul obtinut pe fiecare file. Somonul se ruleaza si se leaga cu o fasie subtire de ceapa verde, dupa care se lasa cel putin 2 ore la frigider.

Fileurile se scot din frigider si se servesc ca mic dejun sau ca aperitiv.

Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise