Rulouri cu sunca si branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr sunca de praga
  • 100 gr branza telemea
  • 150 gr branza topita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 20 gr ulei de masline
  • piper alb

Mod de preparare

Branza telemea se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa verde taiata marunt,branza topita,piper si ulei.Sunca se taie felii,apoi fiecare felie se indoaie in forma de cornet si se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca dupa care se umple cu compozitia de branza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise