Rulouri cu sunca si branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 felii de sunca
  • 180 g branza topita
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceapa verde
  • 2 rosii

Mod de preparare

Se mixeaza branza cu ceapa taiata marunt si 3 linguri de ulei, sare si piper. Se unge fiecare felie de sunca cu 1 lingura de pasta de branza si se ruleaza in forma de cornet. Se orneaza cu felii de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise