Rulouri cu sunca si cascaval

Rulouri cu sunca si cascaval. Topim untul, la foc mic. Adaugam macul şi amestecam usor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 50 gr de unt
  • 2 linguri cu mac
  • 4 foi de placintă
  • 12 felii de bacon
  • 12 felii de caşcaval
  • 2 fire de cepă verde

Mod de preparare

Topim untul, la foc mic. Adăugam macul şi amestecăm uşor.

Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu ou bătut.

Întindem apoi feliile de bacon şi de caşcaval, presărăm ceapa verde şi rulăm cu grijă.

Pentru a nu se desface, prindem ruloul din loc în loc cu scobitori (pe care le scotem după feliere)..

Tăiem rondele potrivite şi le aşezăm într-o tava de copt.

Deasupra adăugăm untul cu mac.

Le coacem până ce se rumenesc frumos. Poftă bună!

Se pot consuma calde sau reci, sunt perfecte pentru pachet ori pentru drum!.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise