rulouri de castraveti.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 castraveti lungi. Pentru crema de branza: 400 g branza telemea
  • 200 g branza de vaci
  • 1 lingura cu unt
  • 200 g smantana
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Intr-un vas, pune branza la desarat, dupa care paseaz-o cu ruculita sau trece-o printr-o sita. Adauga smantana, branza de vaci, untul si un praf de sare si piper.

Amesteca energic pana obtii o crema omogena. Pune apoi ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Lasa la rece 15 minute. Intre timp, spala castravetii, sterge-i cu un servet, dupa care taie-i in felii pe lungime, potrivit de groase.

Condimenteaza-le cu sare si piper. Pe fiecare felie de castraveti pune cate 1-2 linguri cu crema de branza si ruleaza usor. Prinde fircare rulou cu scobitoare si lasa la rece pana sosesc musafirii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise